O nama

Studio za grafički dizajn i tisak Fil-art tvrtka je koja se već 20 godina aktivno bavi grafičkim dizajnom u svim sferama poslovanja, a svojim neprestanim usavršavanjem i nadograđivanjem postigla je značajne rezultate u Hrvatskoj i šire. Prateći i slušajući potrebe, probleme i želje svojih klijenata, poslovanje smo proširili i na tisak. Stoga smo u mogućnosti kupcu ponuditi „ključ u ruke“, od stvaranja vizualnog identiteta, dizajna ambalaže, preko grafičkog kreiranja i tiska letaka, kataloga, osmišljavanja izloga te unutarnjeg i vanjskog uređenja svih gospodarskih subjekata folijama do montaže odnosno aplikacije istih.

Osnovni cilj-zadovoljan klijent.

Vođeni željom da postanemo tvrtka koja će svojim uslugama doprinijeti razvoju drugih tvrtki, specijalizirali smo se za brigu o imiđu svojih klijenata stvarajući im jedinstvene vizuale prilagođene struci kojom se bave kroz ideje da iskorače korak dalje od konkurenata inovativnijim načinima prezentacije sebe.

Na raspolaganju Vam stoji 15 ljudi koji će s velikim entuzijazmom i pažnjom ispuniti potrebe Vas i Vaših poduzeća, ponuditi vam nova rješenja te ostvariti Vaše želje individualnim pristupom, najsuvremenijim tehnologijama i materijalima koje odlikuju kvaliteta i dugotrajnost.